• n.v.t.

Veel kramen tijdens sfeervolle kerstmarkt Leersum

Advertorial

LEERSUM Ook dit jaar wordt er weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Leersum (OVL) en de BIZ. Op vrijdag 14 december van 15.00 uur tot 21.00 uur kan er op de Honingraat, de Kerkweg en op het Kerkplein, genoten worden van onder meer glühwein, versgebakken oliebollen, kerststukjes, leuke kleding, muziek en nog veel meer. Dorpssoep Leersum zal tijdens de markt een kopje kerstsoep met een broodje aanbieden aan iedereen die daar zin in heeft.

Alvast in kerststemming komen vlak voor de kerstdagen, of nog even de laatste leuke dingen in huis halen? Dat kan tijdens de Leersumse kerstmarkt op 14 december. Naast de aanwezigheid van diverse kramen met sfeervolle en smakelijke producten zullen de Leersumse winkeliers hun beste beentje voorzetten en hun deuren wijd open zetten. Veel winkeliers zijn daarnaast met een kraam aanwezig om de kerstmarkt te versterken. Tijdens de kerstmarkt kunt u o.a. luisteren naar het dweilorkest van EMM, dat zowel in de Michaëlkerk als op de markt kerstliedjes en populaire liedjes zal spelen. Popkoor Whatever zal optreden vanuit de muziekkoepel. Verder zullen er koren in de kerk aanwezig zijn om kerstliederen te zingen. Kinderen kunnen in de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark klimmen om daar op een leuke manier met verschillende materialen hun zintuigen te prikkelen. Ook kan er geschaatst worden op de kunstijsbaan met gezellige kerstmuziek. Daarnaast zijn er heel veel verschillende kerstkramen, met kleding, leuke brocante spullen, kerststukjes, verse oliebollen, lekkernijen van de bakker, kaas, droge worst en, niet te vergeten, warme glühwein.

Ook Dorpssoep Leersum is van de partij. Leersummers van alle leeftijden kunnen voor een gratis kop warme soep vanaf 17.00 uur terecht op het pleintje tussen slager Dik van Dijk en Albert Heijn. Daarnaast wordt de soep geserveerd bij de kerk, het Michaëlhuis. Veel actieve vrijwilligers werken voor Dorpssoep Leersum samen met lokale bedrijven vanuit een gezamenlijk idee, om met het aanbieden van een kop warme soep een ontmoetingsmoment te creëren. Kortom: het wordt een hele sfeervolle kerstmarkt om elkaar te ontmoeten en zo vlak voor de kerstdagen nog wat lekkere en mooie dingen in huis te halen.