• Julianatoren
  • Andy Doornhein
  • Julianatoren
  • APELDOORN - In Familiepark De Julianatoren zijn foto's gemaakt voor de nieuwe website en folder. FOTO LEVIN EN PAULA FOTOGRAFIE

    Levin den Boer
  • Julianatoren
  • Julianatoren

BDU-lezersactie: Gratis toegangskaarten Kinderpretpark Julianatoren

APELDOORN Julianatoren is te gek! Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.

Het kan allemaal tijdens het leukste dagje uit van Nederland. En het is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia in het echt ontmoeten! Kom je snel? Julianatoren is te gek! Kijk voor meer info: https://www.julianatoren.nl/

BDU-lezersactie
Onder de e-mailnieuwsbrieflezers van de BDU-titels worden 5 x 4 GRATIS toegangskaarten verloot.

Stap 1:
Klik hier om je in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben je al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier jouw gegevens in om kans te maken op vier GRATIS toegangskaarten voor Kinderpretpark Julianatoren>>

De winnaars worden maandag 2 september getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op de gratis toegangskaarten.

Kom in de zomervakantie naar de 'Jul & Julia Zomerweken' in Kinderpretpark Julianatoren!

Tijdens de Jul & Julia Zomerweken vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow 'Jul & Julia en de Reis om de Wereld'. Leer de stoere passen van de Cowboydans in Jul's Wild West Show. Ga limbodansen met Meneer Kaasgaaf en swing mee met Mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow of kijk hoe zij de lekkerste gerechten bereid tijdens haar kookshow. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero. Julianatoren, te gek!

Jul & Julia en de Reis om de Wereld

In de show 'Jul & Julia en de Reis om de Wereld', gaan je vriendjes Jul & Julia samen met Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Kom jij je muizenvriendjes helpen om de boeven te slim af te zijn?

Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow

Mexico, mexico-o-oh 0! Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het héle park aan het swingen. Je kunt gewoon niet stil blijven zitten als je het gezellige zomerse nummer 'Mexico-o-oh' van Mevrouw Suikesrpin hoort. Samen met Jul & Julia zet ze het pretpark op de kop. Dans je mee? Té gek!

Meneer Kaasgaafs Limbo Show

Gooi de heupen maar los en dans en swing mee bij Meneer Kaasgaafs Limbo Show! Meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds iets lager wanneer de kleine bezoekers er al dansend en swingend onderdoor gaan. Doe je mee? Té gek!

Jul's Wild West Show

Howdy cowboys en cowgirls! Beleef samen met Jul de Muis een spannend muzikaal avontuur in het Wilde Westen! Wil jij net als Jul een echte cowboy worden? Pak dan snel je lasso en je laarzen, en dans mee tijdens de swingende Wild West Show!

Jul & Julia Zomeravonden

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus geniet je extra lang van de zomerse sferen in het pretpark. Het pretpark is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend! Met elke avond een ander thema. Zo ga je genieten van de thema's: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komt op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek! Jij komt toch zeker ook?

Kijk voor meer info: https://www.julianatoren.nl/