Deel je nieuws

SVMM JO15 ongeslagen winterkampioen

Het elftal JO15-1 van SVMM is ongeslagen winterkampioen geworden. In de laatste wedstrijd van de najaarsreeks kreeg het elftal zaterdagochtend 7 december vv Woudenberg JO15-2 op bezoek. Deze wedstrijd eindigde in een voor SVMM JO15-1 eervolle 8-1.

Huldiging door voorzitter en Clubheld

Hardlopers bieden 'bedankje bankje' aan Aart Stigter en Ellen Abbringh

Op zaterdag 7 december werd in het Amerongese Bos een bankje onthuld voor Aart Stigter en Ellen Abbringh als dank voor de vele jaren hardlooptraing die zij verzorgenden.

M.i.v. 1 november jl. stopten Aart en Ellen met hun loopgroepen.

Kom in kerstsfeer bij het Kerstconcert van Song of Spirit!

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Lampjes schitteren en kaarsen branden. Maar kerst is meer! Kerst is het feest van de geboorte van Jezus.

Kom in kerstsfeer bij het Kerstconcert van

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Lampjes schitteren en kaarsen branden. Maar kerst is meer! Kerst is het feest van de geboorte van Jezus. Komt u ook?

'Eventjes de gelukkigste mens op aarde'

Dat zegt Ebrahim Al Sermani (27) over gezinshereniging. Toen hij uit Syrië vluchtte naar Nederland, liet hij daar zijn zwangere vrouw achter bij haar ouders. Acht maanden na de geboorte van een dochter voegden moeder en kind zich tot zijn grote vreugde bij hem.

Heuvelrug Senioren vraagt burgemeester:'Zoek snel veilige plek voorgeldautomaat in Maarn'

Het bestuur van Heuvelrug Senioren heeft burgemeester Frits Naafs van de Utrechtse Heuvelrug gevraagd snel actie te willen ondernemen, zodat er binnen zeer korte tijd weer een geldautomaat in Maarn is.

10 jaar gastvrouw bij de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

De afdeling Maarn Maarsbergen van de Zonnebloem bestaat volgend jaar 25 jaar, dankzij de onvermoeibare inzet van de gastvrouwen. Dit jaar had de afdeling 5 dames die een oorkonde en jubileumspeld uitgereikt kregen voor 10 jaar inzet voor de Zonnebloem.

Goed leven met buurtgenoten in Driebergen

Op zaterdag 14 december is er een informatiemiddag over zorgzaam samen leven in Driebergen. De bijeenkomst is zaterdag 14 december van 15 tot 17 uur, in het gebouw van Djoi, Engweg 24E in Driebergen.

Cursus TapDans Volwassenen start 17 januar

Vanaf 17 januari start er een nieuwe cursus TapDans Volwassenen voor beginners in Doorn! In 12 lessen leer je de basis van de TapsDans onder begeleiding van niemand minder dan Petr Kuit, de Taplegende van Nederland. Beter kan je weekend niet beginnen!

Cursus TapDans Beginners vanaf 17 januari

Vanaf 17 januari start er een nieuwe cursus TapDans Volwassenen voor beginners in Doorn! In 12 lessen leer je de basis van de TapsDans onder begeleiding van niemand minder dan Petr Kuit, de Taplegende van Nederland. Beter kan je weekend niet beginnen!

Pagina's