Deel je nieuws

Wandelen en fietsen tegen MS

Op zaterdag 26 oktober 2019 organiseert Utreg MoveS de herfsteditie van Bike&Hike, een wandel- en fietsevenement tegen Multiple Sclerose (MS). Met verschillende wandel-, MTB- en wielerroutes over de Utrechtse Heuvelrug wil de organisatie mensen in beweging brengen tegen MS.

Workshop groendecoratie

Op zaterdag 26 oktober organiseert de Driebergse groenclub 3Flora een groendecoratie workshop met als thema: ‘Surprise, surprise …’

Afsluiting zomerseizoen Doornse Golf Club

Met dank aan de wedstrijd commissie voor de organisatie en de weergoden voor de uitzonderlijke omstandigheden, werd op 13 oktober de laatste wedstrijd van het zomerseizoen gespeeld.

EXPERIMENT WENEN door pianist Verheijden

Op woensdag 6 november om 20.00 vindt in de Grote Kerk te Driebergen het 2e concert in de serie MAESTROSvanDICHTBIJ plaats: een pianorecital door Bas Verheijden in combinatie met geprojecteerde schilderijen van lokale kunstenaars.

EXPERIMENT WENEN door pianist Bas Verheijden

Op woensdag 6 november om 20.00 vindt in de Grote Kerk te Driebergen het 2e concert in de serie MAESTROSvanDICHTBIJ plaats: een pianorecital door Bas Verheijden in combinatie met geprojecteerde schilderijen van lokale kunstenaars.

Volleer D1 wint in vijfsetter van taai Tovo

 In de week van de scheidsrechter mocht Volleer D1 maar liefst twee keer aan de bak voor de punten. Met de winst van VV Switch nog vers in het achterhoofd, waren de Leersumse dames des te gemotiveerder om ook Tovo D2 met lege handen huiswaarts te sturen.

Ontdek de geheimen van de Koude Oorlog op Park Vliegbasis Soesterberg tijdens tweedaags evenement

Op 19 en 20 oktober bruist het van de activiteiten op Park Vliegbasis Soesterberg. In het kader van het themajaar Koude Oorlog organiseert de provincie Utrecht een groot evenement met een uitgebreid programma voor jong en oud, vol cultuur, natuur en avontuur.

Nacht van de Nacht in het Amerongse Bos

Zaterdag 26 oktober , de laatste zaterdag in de zomertijd, wordt landelijk voor  de vijftiende keer  de Nacht van de Nacht georganiseerd.

Garage Sale bij terras 'de Pleisterplaats'

Terras 'de Pleisterplaats' is per 1 oktober 2019 gesloten. In verband met het sluiten van het terras en de aankomende verhuizing vindt er van 14 t/m 19 oktober 2019 dagelijks een Garage Sale plaats van 10.00u tot 17.00u op Broekweg 1 te Driebergen.

Maarten Heerkens wint 2 keer zilver en Meike van Rooijen wint 1 keer zilver op wereld kampioenschappen Obstacle Course Racing in London

Op 11,12 en 13 oktober vonden de  Wereldkampioenschappen Obstacle Course Racing plaats in London. Team Hang On the Netherlands behaalde maar liefst twee keer goud en vijf keer zilver.

Pagina's