Deel je nieuws

Mindfulness in Doorn

"HOE STILLER JE WORDT HOE MEER JE HOORT"

Boekpresentatie 'Nog niet gevloerd' van Mariska Cornelissen

Zaterdag 7 september om 17.00 uur vindt de boekpresentatie plaats van ‘Nog niet gevloerd’ van Mariska Cornelissen bij boekhandel Jacques Baas in Driebergen. 

BTW bij de DGC ???

Zondag 18 augustus werd een nieuwe wedstrijd gespeeld op de Doornse Golf Club. De BTW, Beste Team Wedstrijd. Teams van 4 spelers die door loting gekoppeld waren speelden 18 holes strokeplay en de slechtste score van de 4 mocht vervallen.

Grietmarkt en Grietmaal op 14 september

Het wordt weer druk op het plein voor het kasteel op zaterdag 14 september. Er staan vanaf tien uur zo’n 75 kramen met planten, kazen, kruiden, paddenstoelen, broden en tal van andere biologische producten.

Walk4Veterans

Sportief en gezellig wandelen of rennen met militaire beleving? Doe mee aan de Walk 4 Veterans! Je helpt dan ook nog eens een veteraan die als gevolg van zijn inzet voor vrede en veiligheid een trauma (PTSS) heeft opgelopen.

Derde editie Keizerloop huis Doorn op 31 augustus

Op zaterdag 31 augustus a.s. vindt de derde editie van de Keizerloop Huis Doorn plaats.

Place de l'Eglise: kunst op het kerkplein

Op zondagmiddag 22 september aanstaande kunt u kunst komen maken of bekijken tijdens Place de l'Eglise. Een gezellig evenement op het sfeervolle kerkplein in Driebergen. Er is nog plaats om deel te nemen. Kosten zijn 15,- inclusief een hapje en drankje.

Fietsen langs Amerongse Monumenten

Zaterdag 14 september is het weer Open Monumentendag.

In Amerongen een dag met veel activiteiten. U kunt luisteren naar de plaatselijke Harmonie, of tijdens het oversteken van de Rijn naar een Shantykoor. Er zijn activiteiten bij het Tabaksteelmuseum en er worden lezingen gehouden.

Maarsbergse boxer "Urban" nu ook Belgisch Kampioen

Afgelopen zaterdag 17 augustus is de Maarsbergse kampioensboxer "Dog of the Bay's Urban" in Mechelen definitief Belgisch Kampioen geworden door voor de 4e keer in België op een Internationale hondenshow, een zogenaamd CAC Kampioenspunt te winnen door beste gestroomde boxerreu te worden.

Open dag Museum Valkenheide

Museum Valkenheide toont de geschiedenis van ruim 100 jaar jeugdzorg op het terrein van Valkenheide in Maarsbergen.

Thema van de open dag: Vrijetijdsbesteding door de jaren heen

Pagina's