112

HEUVELRUG In de nationale week van de veiligheid is er ook in de Heuvelrugse dorpen volop aandacht voor dit onderwerp. Op de weekmarkten krijgt het winkelend publiek informatie over verkeer, inbraakbeveiliging, whatsapp-groepen en de online melddesk www.heuvelrug.nl/melden. Sinds kort is hier de categorie 'vermoeden van ondermijning' aan...
HEUVELRUG De politie meldt maandagmorgen dat het basisteam Heuvelrug-Veenendaal bij onderzoek naar handel en overlast van verdovende middelen dit jaar al veertig verdachten aangehouden heeft. De politie geeft verder aan veel te investeren in onderzoek naar deze vorm van ondermijnende criminaliteit.
Advertorial
MAARN Peters Vis staat altijd op vrijdag op het 5 mei Plein in Maarn. Hij bouwt daar op vrijdag 11 oktober een extra feestje, omdat RTL Z in de ochtend...
DRIEBERGEN-RIJSENBURG Een 57-jarige Driebergenaar is vrijdag door de Utrechtse rechtbank veroordeeld tot drie jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk, voor het beroven van een bejaard echtpaar in hun woning in Driebergen-Rijsenburg. De man lichtte bovendien een 100-jarige vrouw in Doorn met een babbeltruc op.
AMERSFOORT/DRIEBERGEN De politie heeft woensdag een man in Amersfoort aangehouden die even daarvoor iemand had beroofd. De beroving vond in het centrum van Driebergen plaats en de verdachte gebruikte daarbij een mes en een pistool.
Advertorial
DOORN Eigenaar Andries de Loor kan zich niet voorstellen dat hij al zo lang bezig is met zijn zaak. Autoshop de Eend is zijn levenswerk en hij is er best...
[MAARN] De Brandweer is zondagavond tegen zeven uur gealarmeerd voor een uitslaande brand aan de Vinkebuurtweg in Maarn
UTRECHTSE HEUVELRUG Politie Utrechtse Heuvelrug heeft de afgelopen dagen binnen de regio - in samenwerking met de Landelijke Eenheid - zogenoemde ANPR-controles gehouden, meldt Politie Renswoude namens de eenheid op Facebook.
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
MAARSBERGEN Een brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag een schuur in Maarsbergen in as gelegd. De brand woedde bij een boerderij aan de Haarweg en er was sprake van enorme rookontwikkeling.
DRIEBERGEN Een 37-jarige vrouw is vrijdag 13 september rond 13.00 uur aan de Breullaan in Driebergen beroofd. De politie is nu op zoek naar getuigen van de beroving. 
OVERBERG Hulpdiensten zijn vrijdagavond omstreeks 20.20 uur massaal opgeroepen om naar een boerderij aan de Parallelweg in Overberg te gaan.